DYNTELL.ERP VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSE A STAFFCAPITAL KFT. PÉCSI FIÓKTELEPÉN

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01400 - „DYNTELL.ERP VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSE A STAFFCAPITAL KFT. PÉCSI FIÓKTELEPÉN”

Projekt alapadatai

Projekt bemutatása
A Staffcapital Kft. 2013-ban alakult munkaerő toborzásra és kiválasztásra specializálódott vállalkozás. Fő tevékenységünk a 7820'08 TEÁOR számú munkaerőkölcsönzés; feladataink közé tartozik a teljes körű személyzeti szolgáltatás nyújtása partnereink számára, amely keretében munkaerő közvetítést-, kölcsönzést, előszűrést, toborzást és foglalkoztatási tanácsadást vállalunk. Ügyfeleink elsősorban az elektrotechnikai, nehézipari és szolgáltató iparból kerülnek ki, de egyéni kérések alapján bármely munkaterületen professzionális segítséget nyújtunk a munkáltatóknak a megfelelő személyzet összeállításában. Munkavállalók és álláskeresők számára is folyamatosan bővülő és naprakész állásajánlatokat kínálunk, önéletrajz készítési tanácsadással és állásinterjúra való felkészítéssel is segítjük a sikeres munkába állás megvalósulását. A hazai partnerek mellett osztrák, németországi és svájci kapcsolatokkal is rendelkezünk. Hivatásunk, hogy megoldást nyújtsunk a munkaerőpiac igényeire, tervezhető, kreatív, azonban egyszerű folyamatokkal.

Pályázati projektünk keretében a Dyntell Vállalatirányítási Rendszer bevezetését megvalósítjuk meg, melynek fejlesztője a NanoworX Kft. Ezen ERP rendszer bevezetésével optimalizáltuk munkafolyamatainkat.

Jelenleg vállalkozásunk 38 főt foglalkoztat, ebből 15 fő irodai alkalmazott használja a rendszert a mindennapi ügymenet során, amely segíti őket az adatfolyamatok egyszerűsítésében, a feladatkiosztásban, ellenőrzésben, munkájukat felgyorsítja, leegyszerűsíti, így vállalkozásunk hatékonyabban működik, ezáltal versenyképességünk javul, üzleti eredményünk növekszik.

A projekt keretében beszerzett és megvalósított megoldásaink egyrészt a helyben telepített rendszermodulok:

A fejlesztés nagymértékben javítja cégünk technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

A projekt megvalósulásának helyszíne: H-7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky. u. 2/1

A projekt megvalósulásában közreműködő szervezet:
Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési Programok
Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Telefon: +36 1 896 6666
Honlap: www.palyazat.gov.hu